Biblioteket lægger for 2. gang hus til den inspirerende Tekstil Bog og Blogdag
I vores store flotte sal finder du mange stande med bøger og tekstile materialer. Guf for enhver der ikke kan få nok kreativ inspiration.
Vi har allerede tilsagn fra bl.a. Brodøsens værksted, Andersen og Lepri, Tex-antik, Fox og Jane, Der Var Engang, Gavstrik, Hovedstadens Husflid, Kratte.dk, Make or Made, Signest Strikdesign, Sys Fredens, The Needle Has A Point, Vingefang.
I foyeren har vi igen i år superspændende oplæg fra de ultimative tekstilnørder. Find dem i Speaker’s Corner. Kom og hør hvad der driver PopopMuseum, noget om Håndværk og Design - folkeskolens ny kreative profil og mød Kirsten Lundberg, Spektrum blandt andre.
I år udvider vi antallet af temaworkshops. Mange af dem er ved at være på plads. Der er planer om strik, knipling, pels ,hækling , broderi og hakning.

1. september 2015

Uden mad og drikke duer helten ikke!

Derfor har vi et samarbejde med Café Glad på Tekstil Bog og Blogdag. Selvfølgelig serverer Caféen, som altid deres lækre lørdagsbrunch og det kan være tiltrængt at sidde i cafeen og nyde en god kop kaffe og en lækker tallerken brunch fra den gode buffet.
Men er du en af de seje der nødig skulle gå glib af nogen som helst af herlighederne på 3. sal, så har Café Glads nye køkkenchef, Anders, lovet at diske op med en vegetarisk perlebygsalat - take-away-style som du nemt kan tage med op på 3.
Brunch koster Kr. 110,00 pr. person inkl. kaffe/te og juice og Kr. 200,00 for 2 personer inkl. kaffe/te og juice.
Vegetarsalaten koster 45 kr pr portion. Cafeen sælger desuden dejlig bornholmsk saft, kaffe øl og vin. http://www.gladmad.dk/node/86

Ingen kommentarer:

Send en kommentar