Biblioteket lægger for 2. gang hus til den inspirerende Tekstil Bog og Blogdag
I vores store flotte sal finder du mange stande med bøger og tekstile materialer. Guf for enhver der ikke kan få nok kreativ inspiration.
Vi har allerede tilsagn fra bl.a. Brodøsens værksted, Andersen og Lepri, Tex-antik, Fox og Jane, Der Var Engang, Gavstrik, Hovedstadens Husflid, Kratte.dk, Make or Made, Signest Strikdesign, Sys Fredens, The Needle Has A Point, Vingefang.
I foyeren har vi igen i år superspændende oplæg fra de ultimative tekstilnørder. Find dem i Speaker’s Corner. Kom og hør hvad der driver PopopMuseum, noget om Håndværk og Design - folkeskolens ny kreative profil og mød Kirsten Lundberg, Spektrum blandt andre.
I år udvider vi antallet af temaworkshops. Mange af dem er ved at være på plads. Der er planer om strik, knipling, pels ,hækling , broderi og hakning.

1. september 2015

Strikkere og sumo-brydere

Sumo-brydning er IKKE blandt tilbuddene i workshopsne på Tekstil Bog- og Blogdag, men hvis du i denne uges lokalaviser ser sumo-bryderen, har du fundet BYEN RUNDT-siden, og øverst til højre: garnnøglerne – og DE er til gengæld på programmet på lørdag! 

Vi håber på, at rigtig mange ser den lille omtale i ugeaviserne, der udkommer over hele byen i dag tirsdag og i morgen onsdag, og DU kan evt. hjælpe os ved at lade din avis ligge opslået på siden, så andre ser den og tager på BIBLIOTEKET på Rentemestervej på lørdag.

Husk, der er stadig ledige pladser på workshopsne – tilmeld dig på 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar