Biblioteket lægger for 2. gang hus til den inspirerende Tekstil Bog og Blogdag
I vores store flotte sal finder du mange stande med bøger og tekstile materialer. Guf for enhver der ikke kan få nok kreativ inspiration.
Vi har allerede tilsagn fra bl.a. Brodøsens værksted, Andersen og Lepri, Tex-antik, Fox og Jane, Der Var Engang, Gavstrik, Hovedstadens Husflid, Kratte.dk, Make or Made, Signest Strikdesign, Sys Fredens, The Needle Has A Point, Vingefang.
I foyeren har vi igen i år superspændende oplæg fra de ultimative tekstilnørder. Find dem i Speaker’s Corner. Kom og hør hvad der driver PopopMuseum, noget om Håndværk og Design - folkeskolens ny kreative profil og mød Kirsten Lundberg, Spektrum blandt andre.
I år udvider vi antallet af temaworkshops. Mange af dem er ved at være på plads. Der er planer om strik, knipling, pels ,hækling , broderi og hakning.

18. august 2015

Sys Fredens

Tekstil Bog og Blogdag har 20 spændende gæster på vores stande i salen. Men det er ikke uden stolthed at vi glæder os til at I kan møde Sys Fredens som for mange står som den helt særlige person, der gennem bøger, butikker og designs har inspireret strikkere i mange årtier. I dag udgiver Sys bøger og underviser i strik, hækling og tunesisk hækling. Du kan selv gå på opdagelse på Sys Fredens hjemmeside her:http://www.sysfredens.dk/ Endnu bedre er det at komme forbi Tekstil Bog og Blogdag og hilse på, få inspiration og købe bøger og andet godt med hjem.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar