Biblioteket lægger for 2. gang hus til den inspirerende Tekstil Bog og Blogdag
I vores store flotte sal finder du mange stande med bøger og tekstile materialer. Guf for enhver der ikke kan få nok kreativ inspiration.
Vi har allerede tilsagn fra bl.a. Brodøsens værksted, Andersen og Lepri, Tex-antik, Fox og Jane, Der Var Engang, Gavstrik, Hovedstadens Husflid, Kratte.dk, Make or Made, Signest Strikdesign, Sys Fredens, The Needle Has A Point, Vingefang.
I foyeren har vi igen i år superspændende oplæg fra de ultimative tekstilnørder. Find dem i Speaker’s Corner. Kom og hør hvad der driver PopopMuseum, noget om Håndværk og Design - folkeskolens ny kreative profil og mød Kirsten Lundberg, Spektrum blandt andre.
I år udvider vi antallet af temaworkshops. Mange af dem er ved at være på plads. Der er planer om strik, knipling, pels ,hækling , broderi og hakning.

21. august 2015

Signest Strikdesign

Signe Stømgård har på kort tid drevet strikkeriet langt. Hun begyndte at strikke i 2007, da en ven fortalte at det ikke var svært at lære.  Det blev en hovedkulds forelskelse i strikning. Fra tanken om at det kunne være en nyttig praktisk færdighed at have udviklede det sig til en dybt meningsfuld måde for Signe at udtrykke sin kreativitet. Hun faldt for det enorme kreative potentiale og den stringente logik strikning besidder.
Signe faldt for strikketraditionerne og den måde den forbinder strikkere – nu  og her og tilbage i historien.
Og for den måde, folk bruger denne tekniske helt enkle syssel til at skabe så smukke og personlige ting ved brug af garn og to spidse pinde. På Tekstil Bog og Blogdag kan du møde Signe, få en snak om den kreative inspiration i håndarbejdet og selvfølgelig bladre i hendes opskrifter og købe med hjem. Du kan læse mere om Signest Strikdesign her:  http://signest.dk/

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar