Biblioteket lægger for 2. gang hus til den inspirerende Tekstil Bog og Blogdag
I vores store flotte sal finder du mange stande med bøger og tekstile materialer. Guf for enhver der ikke kan få nok kreativ inspiration.
Vi har allerede tilsagn fra bl.a. Brodøsens værksted, Andersen og Lepri, Tex-antik, Fox og Jane, Der Var Engang, Gavstrik, Hovedstadens Husflid, Kratte.dk, Make or Made, Signest Strikdesign, Sys Fredens, The Needle Has A Point, Vingefang.
I foyeren har vi igen i år superspændende oplæg fra de ultimative tekstilnørder. Find dem i Speaker’s Corner. Kom og hør hvad der driver PopopMuseum, noget om Håndværk og Design - folkeskolens ny kreative profil og mød Kirsten Lundberg, Spektrum blandt andre.
I år udvider vi antallet af temaworkshops. Mange af dem er ved at være på plads. Der er planer om strik, knipling, pels ,hækling , broderi og hakning.

28. august 2015

På Biblioteket er vi så heldige at have Maria Søgård Boström i praktik i øjeblikket

Så kan vi lige få ekstra tryk på PR og udsmykning til Tekstil Bog og Blogdag. Her kan I se processen med at lave flag til at stille op udenfor så I alle sammen kan finde vej på næste lørdag. Hvis vi kommer til at kede os i næste uge har vi snakket om at lave nogle smukke tryk med de flotte bogstaver som I kan købe på dagen. Måske er det en utopi, men man ved aldrig. Hvem vil ikke gerne have et smukt tryk hængende hvor der står TEKSTIL eller BOG??? Vi spør’ bare.Ingen kommentarer:

Send en kommentar