Biblioteket lægger for 2. gang hus til den inspirerende Tekstil Bog og Blogdag
I vores store flotte sal finder du mange stande med bøger og tekstile materialer. Guf for enhver der ikke kan få nok kreativ inspiration.
Vi har allerede tilsagn fra bl.a. Brodøsens værksted, Andersen og Lepri, Tex-antik, Fox og Jane, Der Var Engang, Gavstrik, Hovedstadens Husflid, Kratte.dk, Make or Made, Signest Strikdesign, Sys Fredens, The Needle Has A Point, Vingefang.
I foyeren har vi igen i år superspændende oplæg fra de ultimative tekstilnørder. Find dem i Speaker’s Corner. Kom og hør hvad der driver PopopMuseum, noget om Håndværk og Design - folkeskolens ny kreative profil og mød Kirsten Lundberg, Spektrum blandt andre.
I år udvider vi antallet af temaworkshops. Mange af dem er ved at være på plads. Der er planer om strik, knipling, pels ,hækling , broderi og hakning.

26. august 2015

Nu får I lige en helt anden historie - næsten.

På Tekstil Bog- og Blogdag får vi besøg af ”Kreativ Med Ungerne”.  Det glæder vi os rigtig meget til.
Jeg har jo været inde og kigge på deres hjemmeside og blev inspireret til at lave Bling Bling sten sammen med 60 glade børn ved vores lokale Cirkusvogn. Cirkusvognen er en del af Børnekulturhuset Sokkelundlille, men det er igen en helt anden historie.

Nu skal I se nogle af de fine Bling Bling Sten der blev lavet og så vil jeg slutte indlægget af med en forældrekommentar som vi nok alle sammen kan overføre til vores håndarbejdsglæde:

Når man har det her behøver vi ikke nogen psykolog!Ingen kommentarer:

Send en kommentar