Biblioteket lægger for 2. gang hus til den inspirerende Tekstil Bog og Blogdag
I vores store flotte sal finder du mange stande med bøger og tekstile materialer. Guf for enhver der ikke kan få nok kreativ inspiration.
Vi har allerede tilsagn fra bl.a. Brodøsens værksted, Andersen og Lepri, Tex-antik, Fox og Jane, Der Var Engang, Gavstrik, Hovedstadens Husflid, Kratte.dk, Make or Made, Signest Strikdesign, Sys Fredens, The Needle Has A Point, Vingefang.
I foyeren har vi igen i år superspændende oplæg fra de ultimative tekstilnørder. Find dem i Speaker’s Corner. Kom og hør hvad der driver PopopMuseum, noget om Håndværk og Design - folkeskolens ny kreative profil og mød Kirsten Lundberg, Spektrum blandt andre.
I år udvider vi antallet af temaworkshops. Mange af dem er ved at være på plads. Der er planer om strik, knipling, pels ,hækling , broderi og hakning.

16. august 2015

Løbbinding - en oldtidsteknik

Anne Birgitte Beyers nye bog "Løbbinding - en oldtidsteknik" lanceres på Tekstil Bog- og Blogdag
Langhalm kan man hurtigt få for meget af, så Anne Birgitte Beyer vælger helt andre og utraditionelle materialer når hun fordyber sig i den ældgamle tekstile teknik løbbinding.
Med løbbinding som kunstnerisk teknik og med stor passion skaber hun fantastiske skulpturer og krukker.
Hos Forlaget på Tredje’s stand i salen kan du se eksempler på de smukke arbejder, og få en snak med Anne Birgitte om den spændende teknik med de mange muligheder. Du kan selvfølgelig også se hendes nye bog "Løbbinding - en oldtidsteknik".

Mød Anne Birgitte Beyer i Speakers Corner kl 10:45 på Tekstil Bog- og Blogdag.
Her fortæller hun om sin nye bog i dialog med redaktør Lisbeth Tolstrup fra Forlaget på Tredje.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar