Biblioteket lægger for 2. gang hus til den inspirerende Tekstil Bog og Blogdag
I vores store flotte sal finder du mange stande med bøger og tekstile materialer. Guf for enhver der ikke kan få nok kreativ inspiration.
Vi har allerede tilsagn fra bl.a. Brodøsens værksted, Andersen og Lepri, Tex-antik, Fox og Jane, Der Var Engang, Gavstrik, Hovedstadens Husflid, Kratte.dk, Make or Made, Signest Strikdesign, Sys Fredens, The Needle Has A Point, Vingefang.
I foyeren har vi igen i år superspændende oplæg fra de ultimative tekstilnørder. Find dem i Speaker’s Corner. Kom og hør hvad der driver PopopMuseum, noget om Håndværk og Design - folkeskolens ny kreative profil og mød Kirsten Lundberg, Spektrum blandt andre.
I år udvider vi antallet af temaworkshops. Mange af dem er ved at være på plads. Der er planer om strik, knipling, pels ,hækling , broderi og hakning.

15. august 2015

Howtodofashion.dk -Syr du dit eget vintagetøj?

How to do fashion er en lille snitmønster og kursus virksomhed med syning og konstruktion som har fokus på pasform. Jeg hedder Nanna og er kvinden bag How to do fashion, jeg har en stor passion for at få kvinder til at føle sig godt tilpas i deres hjemmesyet tøj. Kvinder skal føle sig smukke og være tilfredse med den de er, det handler ikke om størrelser det handler om at finde det snit og stil det passer til en.  Mit univers er spundet op om vintage og stilperioden fra 30erne til 60erne. Jeg elsker vintagestilen da jeg synes at den hylder kvinders former og femininitet. På tekstildag kan du finde mig med mine snitmønstre, kurser og sykits. http://www.howtodofashion.dk/

Ingen kommentarer:

Send en kommentar