Biblioteket lægger for 2. gang hus til den inspirerende Tekstil Bog og Blogdag
I vores store flotte sal finder du mange stande med bøger og tekstile materialer. Guf for enhver der ikke kan få nok kreativ inspiration.
Vi har allerede tilsagn fra bl.a. Brodøsens værksted, Andersen og Lepri, Tex-antik, Fox og Jane, Der Var Engang, Gavstrik, Hovedstadens Husflid, Kratte.dk, Make or Made, Signest Strikdesign, Sys Fredens, The Needle Has A Point, Vingefang.
I foyeren har vi igen i år superspændende oplæg fra de ultimative tekstilnørder. Find dem i Speaker’s Corner. Kom og hør hvad der driver PopopMuseum, noget om Håndværk og Design - folkeskolens ny kreative profil og mød Kirsten Lundberg, Spektrum blandt andre.
I år udvider vi antallet af temaworkshops. Mange af dem er ved at være på plads. Der er planer om strik, knipling, pels ,hækling , broderi og hakning.

14. august 2015

Hovedstadens husflid -Kreativ forening med masser af inspiration

Foreningens formål er at virke for husflidens udvikling og fremme - at udbrede kendskabet til og vække interesse for husflid gennem weekend- og aftenkurser og mødeaftener. På Tekstil Bog og Blogdag kan du møde disse kreative ildsjæle på deres stand i salen. Her finder du selvfølgelig en masse materiale om de mange spændene kurser og aktiviteter foreningen tilbyder. Samtidig har de en lille gratis filteworkshop med plads til to personer ad gangen ved deres stand. Du kan også nyde en udstilling på standen om et filteprojekt der er blevet arbejdet på i vinteren og foråret. http://www.hovedstaden.husflid.dk/

Ingen kommentarer:

Send en kommentar