Biblioteket lægger for 2. gang hus til den inspirerende Tekstil Bog og Blogdag
I vores store flotte sal finder du mange stande med bøger og tekstile materialer. Guf for enhver der ikke kan få nok kreativ inspiration.
Vi har allerede tilsagn fra bl.a. Brodøsens værksted, Andersen og Lepri, Tex-antik, Fox og Jane, Der Var Engang, Gavstrik, Hovedstadens Husflid, Kratte.dk, Make or Made, Signest Strikdesign, Sys Fredens, The Needle Has A Point, Vingefang.
I foyeren har vi igen i år superspændende oplæg fra de ultimative tekstilnørder. Find dem i Speaker’s Corner. Kom og hør hvad der driver PopopMuseum, noget om Håndværk og Design - folkeskolens ny kreative profil og mød Kirsten Lundberg, Spektrum blandt andre.
I år udvider vi antallet af temaworkshops. Mange af dem er ved at være på plads. Der er planer om strik, knipling, pels ,hækling , broderi og hakning.

25. august 2015

Brodøsens Værksted flytter ind på biblioteket på Rentemestervej

… i hvert fald den 5. september på den tekstile bog- og blogdag. Brodøsens Værksted er specialiseret i frit broderi, både hånd- og maskinsyet, og det uanset om det er materialer, bøger, kurser eller unika broderier. På dagen er der i Brodøsens Værksted lidt af det hele med, fx den vandopløselige Canvas til korssting på dit tøj, gardiner eller …? Også små pakker med lækre lærreder til en udfordring som rummer både talt og frit broderi og selvfølgelig den nye bog ”Berusende Broderi”. Og mon ikke at den nyeste passion i Brodøsens Værksted, nemlig frit maskinbroderede unikalamper også får plads på standen? www.bettinaandersen.dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar