Biblioteket lægger for 2. gang hus til den inspirerende Tekstil Bog og Blogdag
I vores store flotte sal finder du mange stande med bøger og tekstile materialer. Guf for enhver der ikke kan få nok kreativ inspiration.
Vi har allerede tilsagn fra bl.a. Brodøsens værksted, Andersen og Lepri, Tex-antik, Fox og Jane, Der Var Engang, Gavstrik, Hovedstadens Husflid, Kratte.dk, Make or Made, Signest Strikdesign, Sys Fredens, The Needle Has A Point, Vingefang.
I foyeren har vi igen i år superspændende oplæg fra de ultimative tekstilnørder. Find dem i Speaker’s Corner. Kom og hør hvad der driver PopopMuseum, noget om Håndværk og Design - folkeskolens ny kreative profil og mød Kirsten Lundberg, Spektrum blandt andre.
I år udvider vi antallet af temaworkshops. Mange af dem er ved at være på plads. Der er planer om strik, knipling, pels ,hækling , broderi og hakning.

30. august 2015

Bog-café på Tekstil Bog - og Blogdag

Jytte Harboesgaard spænder vidt - fra en formidabel viden om klassiske broderier til en dyb interesse for at inspirere. De fleste brodeuser kender sikkert hendes klassiker Broderisting, der i sin tid udkom på Borgens Forlag. Lørdag den 5 september præsenterer hun sit nyeste projekt - e-bogen Dogmebroderi, der i opsætning af Susie Mikkelsen bliver en helt ny tilgang til det at eksperimentere med sting og stof.

Jytte Harboesgaard kommer forbi vores nyeste skud på idé-stammen, nemlig “Bog-Cafeen”, som du finder i Værkstedet på 3. sal.

Der er flere overraskelser på vej til Cafébordet, så følg med her, hvor du kan se hvad tid du kan møde hvem. Læs mere om Jytte her: www.harboesgaard-broderi.dk 

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar