Biblioteket lægger for 2. gang hus til den inspirerende Tekstil Bog og Blogdag
I vores store flotte sal finder du mange stande med bøger og tekstile materialer. Guf for enhver der ikke kan få nok kreativ inspiration.
Vi har allerede tilsagn fra bl.a. Brodøsens værksted, Andersen og Lepri, Tex-antik, Fox og Jane, Der Var Engang, Gavstrik, Hovedstadens Husflid, Kratte.dk, Make or Made, Signest Strikdesign, Sys Fredens, The Needle Has A Point, Vingefang.
I foyeren har vi igen i år superspændende oplæg fra de ultimative tekstilnørder. Find dem i Speaker’s Corner. Kom og hør hvad der driver PopopMuseum, noget om Håndværk og Design - folkeskolens ny kreative profil og mød Kirsten Lundberg, Spektrum blandt andre.
I år udvider vi antallet af temaworkshops. Mange af dem er ved at være på plads. Der er planer om strik, knipling, pels ,hækling , broderi og hakning.

14. juli 2015

Tekstil inspiration – En slags optakt til Tekstil Bog og Blogdag.

Verdensbroderidagen 30. juli 2015 i Brodøsens Værksted – Islands BryggeVerdendbroderidagen er en dag hvor du kan fordybe dig i broderiet sammen med ligesindede.Bettina Andersen som har en stand på Tekstil Bog og Blogdag  har 2 workshops på Verdensbroderidagen som du kan melde dig til. Alle begyndere som øvede kan deltage. Temaet i Brodøsens Værksted på Islands Brygge er denne gang en udfordring, hvor der både helt konkret og samtidigt abstrakt arbejdes med det individuelle kontra fællesskabet forstået sådan at hver deltager skaber et broderi, der både kan ses helt individuelt (og bruges i forskellige sammenhænge efterfølgende)og også bliver en del af et større fællesskab efter princippet om mange bække små gør en stor å.Læs mere her: http://www.bettinaandersen.dk/#aktuelt På Tekstil Bog og Blogdag kan du nørde mere broderi med Bettina og fordybe dig i hendes nye bog Berusende Broderi.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar