Biblioteket lægger for 2. gang hus til den inspirerende Tekstil Bog og Blogdag
I vores store flotte sal finder du mange stande med bøger og tekstile materialer. Guf for enhver der ikke kan få nok kreativ inspiration.
Vi har allerede tilsagn fra bl.a. Brodøsens værksted, Andersen og Lepri, Tex-antik, Fox og Jane, Der Var Engang, Gavstrik, Hovedstadens Husflid, Kratte.dk, Make or Made, Signest Strikdesign, Sys Fredens, The Needle Has A Point, Vingefang.
I foyeren har vi igen i år superspændende oplæg fra de ultimative tekstilnørder. Find dem i Speaker’s Corner. Kom og hør hvad der driver PopopMuseum, noget om Håndværk og Design - folkeskolens ny kreative profil og mød Kirsten Lundberg, Spektrum blandt andre.
I år udvider vi antallet af temaworkshops. Mange af dem er ved at være på plads. Der er planer om strik, knipling, pels ,hækling , broderi og hakning.

2. juli 2015

Speakers’ corner: Håndværk og Design – et nyt fag i skolen og hvad så?

Annette Fiskaali vil i sin præsentation af det nye skolefag håndværk og design spejle og pejle faget fra flere vinkler. Hvad rummer det? Og hvilke spændende ideer kan være med til at udvikle faget i folkeskolen og dermed på læreruddannelsen i fremtiden. Giver det mening at fastholde kulturarven fra håndarbejde og sløjd, eller er et nyt og spændende fag på vej med bud til langt flere unge, der måske drømmer om at arbejde kreativt eller håndværksbaseret.

 

Annette Fiskaali har fulgt udviklingen tæt og er med sin placering i det nordjyske undervisningslandskab med til at inspirere såvel studerende, som mere garvede undervisere, der søger ny viden og inspiration. 

 

Vi glæder os over, at det er lykkedes at lokke hende med Den tekstile Bog- og Blogdag og ser frem til en spændende dialog om emnet Håndværk og design.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar