Biblioteket lægger for 2. gang hus til den inspirerende Tekstil Bog og Blogdag
I vores store flotte sal finder du mange stande med bøger og tekstile materialer. Guf for enhver der ikke kan få nok kreativ inspiration.
Vi har allerede tilsagn fra bl.a. Brodøsens værksted, Andersen og Lepri, Tex-antik, Fox og Jane, Der Var Engang, Gavstrik, Hovedstadens Husflid, Kratte.dk, Make or Made, Signest Strikdesign, Sys Fredens, The Needle Has A Point, Vingefang.
I foyeren har vi igen i år superspændende oplæg fra de ultimative tekstilnørder. Find dem i Speaker’s Corner. Kom og hør hvad der driver PopopMuseum, noget om Håndværk og Design - folkeskolens ny kreative profil og mød Kirsten Lundberg, Spektrum blandt andre.
I år udvider vi antallet af temaworkshops. Mange af dem er ved at være på plads. Der er planer om strik, knipling, pels ,hækling , broderi og hakning.

18. juni 2015

Knitting Diaries

Strikkedagbog online – et karakterskift på nettet

Jeg er håndarbejdskvinde. Jeg har strikket, hæklet og syet hele mit liv. På min blog noterer jeg hvad jeg strikker på, hvor langt jeg når, mine ideer til strik, noget om mine inspirationskilder og jeg deler gerne af min strikkeviden og –erfaring. Min blog startede som en online-dagbog for mig selv: jeg skrev notater i gennem et helt år, både om hvad jeg havde tænkt mig og hvad der blev strikket på. Nu, tre år senere, skriver jeg længere indlæg, men med længere tid i mellem. Jeg er endnu ikke nået til at skrive debatindlæg på min blog. Jeg har også lagt mærke til, at Instagram til en vis grad har overtaget dagbogsfunktionen.  Min blog har derfor ændret karakter (i hvert fald i mit hoved).

https://instagram.com/krisknitr/ knittingdiaries.blogspot.dk
Ingen kommentarer:

Send en kommentar