Biblioteket lægger for 2. gang hus til den inspirerende Tekstil Bog og Blogdag
I vores store flotte sal finder du mange stande med bøger og tekstile materialer. Guf for enhver der ikke kan få nok kreativ inspiration.
Vi har allerede tilsagn fra bl.a. Brodøsens værksted, Andersen og Lepri, Tex-antik, Fox og Jane, Der Var Engang, Gavstrik, Hovedstadens Husflid, Kratte.dk, Make or Made, Signest Strikdesign, Sys Fredens, The Needle Has A Point, Vingefang.
I foyeren har vi igen i år superspændende oplæg fra de ultimative tekstilnørder. Find dem i Speaker’s Corner. Kom og hør hvad der driver PopopMuseum, noget om Håndværk og Design - folkeskolens ny kreative profil og mød Kirsten Lundberg, Spektrum blandt andre.
I år udvider vi antallet af temaworkshops. Mange af dem er ved at være på plads. Der er planer om strik, knipling, pels ,hækling , broderi og hakning.

26. juni 2015

IK - International Kontakt. “I begyndelsen var leret..”

Deltagere på et kursus i Burkina Faso 2015 udstiller værker i  bogolan fini, maling med mudder på tekstiler.

Udstillingen åbner 5. september på Tekstil Bog og Blogdag og løber september måned ud.

 

International kontakt udtiller håndkartede, håndvævede stoffer i bomuld til bolig og beklædning.

Modeller syet af vestafrikansk bomuld, men designet af danske designere i vestafrikansk materiale tilpasset europæisk stil. Tekstiler vævet i en blanding af bomuld, kapok og vild silke farvet i indigo. Desuden en enkelt bog om vestafrikanske tekstiler på dansk.

 

I salen kan du møde International Kontakt og høre mere om Fil Bleu og foreningens arbejde med tektiler, vævere og skræddere i Burkina Faso
Læs mere her http://www.iknet.dk 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar