Biblioteket lægger for 2. gang hus til den inspirerende Tekstil Bog og Blogdag
I vores store flotte sal finder du mange stande med bøger og tekstile materialer. Guf for enhver der ikke kan få nok kreativ inspiration.
Vi har allerede tilsagn fra bl.a. Brodøsens værksted, Andersen og Lepri, Tex-antik, Fox og Jane, Der Var Engang, Gavstrik, Hovedstadens Husflid, Kratte.dk, Make or Made, Signest Strikdesign, Sys Fredens, The Needle Has A Point, Vingefang.
I foyeren har vi igen i år superspændende oplæg fra de ultimative tekstilnørder. Find dem i Speaker’s Corner. Kom og hør hvad der driver PopopMuseum, noget om Håndværk og Design - folkeskolens ny kreative profil og mød Kirsten Lundberg, Spektrum blandt andre.
I år udvider vi antallet af temaworkshops. Mange af dem er ved at være på plads. Der er planer om strik, knipling, pels ,hækling , broderi og hakning.

28. september 2013

Workshops

Forberedelser mega tylsbroderi workshop
 
Forberedelser patchwork workshop

Monster hækle workshop

Mega tylsbroderi workshop

Mega tylsbroderi workshop

1 kommentar:

  1. Tak for en super sjov og lærerig Monsterhækling workshop og en rigtigt god dag i øvrigt. Jeg har skrevet et indlæg om workshoppen på min blog; http://www.strikzilla.com/2013/09/29/monsterhaekling-pa-tekstil-bog-og-blogdag/
    Kig forbi hvis du vil læse mere om workshoppen.
    /Strikzilla

    SvarSlet