Biblioteket lægger for 2. gang hus til den inspirerende Tekstil Bog og Blogdag
I vores store flotte sal finder du mange stande med bøger og tekstile materialer. Guf for enhver der ikke kan få nok kreativ inspiration.
Vi har allerede tilsagn fra bl.a. Brodøsens værksted, Andersen og Lepri, Tex-antik, Fox og Jane, Der Var Engang, Gavstrik, Hovedstadens Husflid, Kratte.dk, Make or Made, Signest Strikdesign, Sys Fredens, The Needle Has A Point, Vingefang.
I foyeren har vi igen i år superspændende oplæg fra de ultimative tekstilnørder. Find dem i Speaker’s Corner. Kom og hør hvad der driver PopopMuseum, noget om Håndværk og Design - folkeskolens ny kreative profil og mød Kirsten Lundberg, Spektrum blandt andre.
I år udvider vi antallet af temaworkshops. Mange af dem er ved at være på plads. Der er planer om strik, knipling, pels ,hækling , broderi og hakning.

24. september 2013

Vil du vide mere

 .... om Bibliotekets værksteder som arrangerer og faciliterer Tekstil Bog- og Blogdag i samarbejde med Lisbeth Tolstrup?
 
Lørdag d. 28. september har vi mest fokus på tekstilværksted og serigrafiværksted, men som I kan se er der mange andre godter i posen.
 
Hvis du ikke kan læse vores flyer her, så husk at tage en med hjem når vi ses den 28 september.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar