Biblioteket lægger for 2. gang hus til den inspirerende Tekstil Bog og Blogdag
I vores store flotte sal finder du mange stande med bøger og tekstile materialer. Guf for enhver der ikke kan få nok kreativ inspiration.
Vi har allerede tilsagn fra bl.a. Brodøsens værksted, Andersen og Lepri, Tex-antik, Fox og Jane, Der Var Engang, Gavstrik, Hovedstadens Husflid, Kratte.dk, Make or Made, Signest Strikdesign, Sys Fredens, The Needle Has A Point, Vingefang.
I foyeren har vi igen i år superspændende oplæg fra de ultimative tekstilnørder. Find dem i Speaker’s Corner. Kom og hør hvad der driver PopopMuseum, noget om Håndværk og Design - folkeskolens ny kreative profil og mød Kirsten Lundberg, Spektrum blandt andre.
I år udvider vi antallet af temaworkshops. Mange af dem er ved at være på plads. Der er planer om strik, knipling, pels ,hækling , broderi og hakning.

27. september 2013

Vigtig viden ;-)


Så er der skåret 80 navneskilte til standholdere, workshop- og værkstedsledere, frivillige og andet godtfolk som lægger en indsats for årets bedste tekstilevent.

Vi skal huske at fortælle at Bispebjerg Lokaludvalg støtter dagen, så du kan komme ind og være med for kun 30 kr. (Denne pris gælder ikke de lukkede workshops). Læs om Bispebjerg Lokaludvalg HER

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar