Biblioteket lægger for 2. gang hus til den inspirerende Tekstil Bog og Blogdag
I vores store flotte sal finder du mange stande med bøger og tekstile materialer. Guf for enhver der ikke kan få nok kreativ inspiration.
Vi har allerede tilsagn fra bl.a. Brodøsens værksted, Andersen og Lepri, Tex-antik, Fox og Jane, Der Var Engang, Gavstrik, Hovedstadens Husflid, Kratte.dk, Make or Made, Signest Strikdesign, Sys Fredens, The Needle Has A Point, Vingefang.
I foyeren har vi igen i år superspændende oplæg fra de ultimative tekstilnørder. Find dem i Speaker’s Corner. Kom og hør hvad der driver PopopMuseum, noget om Håndværk og Design - folkeskolens ny kreative profil og mød Kirsten Lundberg, Spektrum blandt andre.
I år udvider vi antallet af temaworkshops. Mange af dem er ved at være på plads. Der er planer om strik, knipling, pels ,hækling , broderi og hakning.

25. september 2013

Var du med på Verdensbroderidagen?

 
På Tekstil Bog- og Blogdag kan du se resultatet af den formidable event som brodøserne Tine Wessel og Rikke Ruff fik stablet på benene.
 
Der er indleveret hen ved 100 broderier med motivet Knotted Gun og en del af dem kan du få at se som et Sneak Peak på Tekstil Bog- og Blogdag.
Læs mere om selve dagen og følg med HER , så du ikke misser næste broderidags’ event.
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar