Biblioteket lægger for 2. gang hus til den inspirerende Tekstil Bog og Blogdag
I vores store flotte sal finder du mange stande med bøger og tekstile materialer. Guf for enhver der ikke kan få nok kreativ inspiration.
Vi har allerede tilsagn fra bl.a. Brodøsens værksted, Andersen og Lepri, Tex-antik, Fox og Jane, Der Var Engang, Gavstrik, Hovedstadens Husflid, Kratte.dk, Make or Made, Signest Strikdesign, Sys Fredens, The Needle Has A Point, Vingefang.
I foyeren har vi igen i år superspændende oplæg fra de ultimative tekstilnørder. Find dem i Speaker’s Corner. Kom og hør hvad der driver PopopMuseum, noget om Håndværk og Design - folkeskolens ny kreative profil og mød Kirsten Lundberg, Spektrum blandt andre.
I år udvider vi antallet af temaworkshops. Mange af dem er ved at være på plads. Der er planer om strik, knipling, pels ,hækling , broderi og hakning.

27. september 2013

TEX-antik – sjældne bøger om tekstil

 
 
Det handler om bøger, og det handler om tekstil. Det lille antikvariat TEX-antik.com har specialiseret sig i netop denne kombination: at sælge nye og brugte bøger om håndarbejde, tekstilkunst m.m. TEX-antik er grundlagt 2009 af Lisbeth Tolstrup, der siden 1970’erne har skrevet, redigeret og samlet bøger med tekstilt indhold. Mød hende – og tekstilbøgerne – i salen imorgen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar