Biblioteket lægger for 2. gang hus til den inspirerende Tekstil Bog og Blogdag
I vores store flotte sal finder du mange stande med bøger og tekstile materialer. Guf for enhver der ikke kan få nok kreativ inspiration.
Vi har allerede tilsagn fra bl.a. Brodøsens værksted, Andersen og Lepri, Tex-antik, Fox og Jane, Der Var Engang, Gavstrik, Hovedstadens Husflid, Kratte.dk, Make or Made, Signest Strikdesign, Sys Fredens, The Needle Has A Point, Vingefang.
I foyeren har vi igen i år superspændende oplæg fra de ultimative tekstilnørder. Find dem i Speaker’s Corner. Kom og hør hvad der driver PopopMuseum, noget om Håndværk og Design - folkeskolens ny kreative profil og mød Kirsten Lundberg, Spektrum blandt andre.
I år udvider vi antallet af temaworkshops. Mange af dem er ved at være på plads. Der er planer om strik, knipling, pels ,hækling , broderi og hakning.

22. september 2013

Patchwork

Har du tusind stofrester liggende, med drømme om hvad det skal blive, eller vil du bare gerne i gang med at lege med farver og mønstre.Så er det HER du får masser af inspiration til at komme i gang, eller videre med dine egne ideer.
Susanne Stengade arbejder med patchworklinealer, der giver nogle spændende resultater.

Der er masser af skønne stoffer at lege med og du kan nå at få et resultat med hjem.
Du skal påregne materialeudgifter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar