Biblioteket lægger for 2. gang hus til den inspirerende Tekstil Bog og Blogdag
I vores store flotte sal finder du mange stande med bøger og tekstile materialer. Guf for enhver der ikke kan få nok kreativ inspiration.
Vi har allerede tilsagn fra bl.a. Brodøsens værksted, Andersen og Lepri, Tex-antik, Fox og Jane, Der Var Engang, Gavstrik, Hovedstadens Husflid, Kratte.dk, Make or Made, Signest Strikdesign, Sys Fredens, The Needle Has A Point, Vingefang.
I foyeren har vi igen i år superspændende oplæg fra de ultimative tekstilnørder. Find dem i Speaker’s Corner. Kom og hør hvad der driver PopopMuseum, noget om Håndværk og Design - folkeskolens ny kreative profil og mød Kirsten Lundberg, Spektrum blandt andre.
I år udvider vi antallet af temaworkshops. Mange af dem er ved at være på plads. Der er planer om strik, knipling, pels ,hækling , broderi og hakning.

20. september 2013

Kom og bliv inspireret og få fingrene i sæbevandet

Passionerede filtere fra Hovedstadens Husflid har åbent arbejdende værksted på Tekstil bog- og blogdag, læs om de åbne værksteder HER
 

Er du selv bidt af en gal husflidsnørd, så tjek deres hjemmeside. Her er f.eks linket til kurser i foreningen: http://www.hovedstaden.husflid.dk/kurser/
 
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar