Biblioteket lægger for 2. gang hus til den inspirerende Tekstil Bog og Blogdag
I vores store flotte sal finder du mange stande med bøger og tekstile materialer. Guf for enhver der ikke kan få nok kreativ inspiration.
Vi har allerede tilsagn fra bl.a. Brodøsens værksted, Andersen og Lepri, Tex-antik, Fox og Jane, Der Var Engang, Gavstrik, Hovedstadens Husflid, Kratte.dk, Make or Made, Signest Strikdesign, Sys Fredens, The Needle Has A Point, Vingefang.
I foyeren har vi igen i år superspændende oplæg fra de ultimative tekstilnørder. Find dem i Speaker’s Corner. Kom og hør hvad der driver PopopMuseum, noget om Håndværk og Design - folkeskolens ny kreative profil og mød Kirsten Lundberg, Spektrum blandt andre.
I år udvider vi antallet af temaworkshops. Mange af dem er ved at være på plads. Der er planer om strik, knipling, pels ,hækling , broderi og hakning.

27. september 2013

Feminint netværk … når trådløst ikke er alt

Bettina Andersen har en stand i salen imorgen, med et spændende tema som handler om frit maskinbroderi på vandopløseligt materiale. På standen kan du se prøver og færdige kunstværker syet på vandopløseligt materialede .
Besøg standen og få en snak om frit maskinbroderi på vandopløseligt materialeFotos: ”Feminint netværk … når trådløst ikke er alt …”
Og en detalje fra samme

 
www.bettinaandersen.dk/
https://www.facebook.com/brodoesenbettinaandersen

_____________________________________________________________-Nu er der under 12 timer
til vi slår dørene op til et brag af en Tekstil Bog- og bloggerdag
 

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar