Biblioteket lægger for 2. gang hus til den inspirerende Tekstil Bog og Blogdag
I vores store flotte sal finder du mange stande med bøger og tekstile materialer. Guf for enhver der ikke kan få nok kreativ inspiration.
Vi har allerede tilsagn fra bl.a. Brodøsens værksted, Andersen og Lepri, Tex-antik, Fox og Jane, Der Var Engang, Gavstrik, Hovedstadens Husflid, Kratte.dk, Make or Made, Signest Strikdesign, Sys Fredens, The Needle Has A Point, Vingefang.
I foyeren har vi igen i år superspændende oplæg fra de ultimative tekstilnørder. Find dem i Speaker’s Corner. Kom og hør hvad der driver PopopMuseum, noget om Håndværk og Design - folkeskolens ny kreative profil og mød Kirsten Lundberg, Spektrum blandt andre.
I år udvider vi antallet af temaworkshops. Mange af dem er ved at være på plads. Der er planer om strik, knipling, pels ,hækling , broderi og hakning.

28. september 2013

AFUK

 
Skulptøj designet og lavet af elever fra Afuk daghøjskole.
Afuk = Akademiet for utæmmet kreativitet
Elever fra AFUK ( akademiet for utæmnet kreativitet) produktionsskole på linjerne ide og design og projektatelieret har i løbet af 2 uger skabt 6 "skulptøj" / kostumer der har taget udgangspunkt i garn og genbrugs strik og tekstilier.
Resultatet er opstået af en dags skitse og idéudvikling og 9 dages produktion , og det er helt og holdent elevernes egne ideer og arbejde
4 skulptøj er udstillet på podier midt i salen hele dagen og til afsluttningssurpricen bliver de alle 6 levendegjort
Af AFUK"s daghøjskolehold Perform linjen
 
 
 
______________________________________________________

Nu er der under 2 timer
til vi slår dørene op til et brag af en Tekstil Bog- og bloggerdag


1 kommentar: