Biblioteket lægger for 2. gang hus til den inspirerende Tekstil Bog og Blogdag
I vores store flotte sal finder du mange stande med bøger og tekstile materialer. Guf for enhver der ikke kan få nok kreativ inspiration.
Vi har allerede tilsagn fra bl.a. Brodøsens værksted, Andersen og Lepri, Tex-antik, Fox og Jane, Der Var Engang, Gavstrik, Hovedstadens Husflid, Kratte.dk, Make or Made, Signest Strikdesign, Sys Fredens, The Needle Has A Point, Vingefang.
I foyeren har vi igen i år superspændende oplæg fra de ultimative tekstilnørder. Find dem i Speaker’s Corner. Kom og hør hvad der driver PopopMuseum, noget om Håndværk og Design - folkeskolens ny kreative profil og mød Kirsten Lundberg, Spektrum blandt andre.
I år udvider vi antallet af temaworkshops. Mange af dem er ved at være på plads. Der er planer om strik, knipling, pels ,hækling , broderi og hakning.

29. august 2013

Få din egen stand på vores Tekstil bog- og blogdag.

Benyt dig af denne unikke mulighed for at fremvise dine tekstile fagbøger for kendere og for elskere af håndarbejde.

Har du meget på hjerte så få en stand på bog- og blogdagen. Her får du kontakt til et bredt netværk af de mange mennesker der lever og ånder for et liv med tekstiler.

På den tekstile bog- og blogdag har du en enestående mulighed for at eksponere dine bøger og dit håndværk for kendere og mennesker der elsker den tekstile verden lige så højt som dig selv.

Vi opbygger omkring 20-24 stande med bøger og tekstile materialer i vores store flotte sal.  Og du har mulighed for at leje en af disse pladser.
Som du har set her på bloggen sker der en masse spændende ting i huset på dagen. Benyt dig af chancen for at præge dagens indhold.

Vi kan stille stande i form af podier på omkring 100 x 200 cm til rådighed. Der vil være plads til materialer under podierne. Bordhøjden varierer mellem 70-120 cm.  De højeste vil være placeret længst fra indgangen og de lavest nærmest indgangen.
En standplads koster 300,- kr. og og kan bookes ved at sende en mail til Dorte Kampp på
dkruse@kff.kk.dk.

Send samtidig en kort beskrivelse af hvad du vil fremvise på standen. Vi forbeholder os ret til at prioritere blandt forespørgslerne i forhold til dagens indhold og formål som tekstil bog- og blog dag. Så der bliver ikke lukket op for loppeboder. Vi forbeholder os ret til at afvise standholdere på dagen hvis dette ikke overholdes.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar